Lidt om mig

Uddannelse  • Eksamineret Psykoterapeut fra Dansk NLP Institut (4 årig statscertificeret uddannelse)
  • NLP Master Coach fra Dansk NLP Institut (3 årig ICF godkendt uddannelse)
  • Certificeret StressCoach fra Forebyg Stress ApS
  • Kognitiv Mentor fra Wattar Gruppen


Jeg har haft selvstændig praksis siden 2019, og har specialiseret mig i temaer som lavt selvværd,

stress, depression, angst, traumer og relationsproblematikker. Jeg arbejder holistisk og undersøger 

både følelser, adfærd, tanker og kropsfornemmelser. Vi kommer således hele vejen rundt og

får balance i systemet. 


Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, hvilket er din garanti for, at jeg har den fornødne uddannelse, erfaring og kompetencer til at give dig den rette hjælp og behandling. Hvis du vil læse nærmere om de krav foreningen stiller til mig som medlem, så følg linket her: 


Hvad betyder titlen 'psykoterapeut MPF' ? – Dansk Psykoterapeutforening (psykoterapeutforeningen.dk)


Jeg interesserer mig meget for menneskers ve og vel samt den fantastiske hjerne, som vi mennesker er udstyret med. Inden i os selv har vi alle de ressourcer, vi har brug for til at blive specialister i vores eget liv. Og alligevel oplever vi alle fra tid til anden, at vi føler os sat til vægs i nogle situationer. Jeg hjælper dig med at finde dine glemte og/eller gemte ressourcer frem, så du er i stand til at leve dit liv som du ønsker det og at du får et godt psykisk helbred med glæde, energi og livskvalitet.


Det siger klienterne blandt andet om mig:


Klient P...

" Hos Diana blev vi rigtig godt modtaget, da min datter havde brug for hjælp til en meget konkret angst, som hun havde fået efter et sygdomsforløb. 

Diana er sød, omsorgsfuld og meget tillidsvækkende.

På den fineste og meget rolige måde, fik min datter nogle øvelser og en rigtig god snak.

Min datter lider i dag ikke mere af sin angst og taler stadig om, at hun gerne vil tilbage og tale med Diana, fordi det var så hyggeligt.

Jeg kan varmt anbefale Diana" 


Klient M...

"Jeg har været i et stressforløb hos Diana. Det var meget konkret og effektivt. Jeg oplevede Diana som meget kompetent, tillidsvækkende, rolig og nærværende. Hun stiller interessante spørgsmål, som virkelig giver stof til eftertanke. Jeg har lært, hvad jeg fik stress af og det var ikke blot mit arbejde, som jeg selv troede, det var en sum af en sum. Jeg kunne godt have undværet mit stressnedbrud, men jeg er rigtig glad for det jeg har lært af forløbet og mine samtaler med Diana. Hun har hermed mine varmeste anbefalinger"